Dårligt indeklima giver hovedpine

Ofte, når vi får hovedpine, tænker vi ikke over, at det kan skyldes vore egne hjem eller de bygninger, hvor vi arbejder! Imidlertid er det dårlige indeklima tit og ofte skylden for vores dunkende hoveder!

Hvis du ofte får hovedpine, så prøv at lægge mærke til, om det kun sker, når du er i bestemte rum eller bygninger.

Hvis det er tilfældet, kan det skyldes to ting: skimmelsvamp eller tilstoppede klimaanlæg.

Tilstedeværelsen af skimmelsvamp i din bolig kan medføre mange helbredsmæssige problemer. Foruden hovedpine kan skimmelsvamp medføre følgende symptomer: bl.a.

  • træthed
  • vejrtrækningsproblemer
  • astma
  • irriterede øjne næse, hals og lunger
  • samt rødme af hud og udslet.

Det er vigtigt at finde kvalificerede fagfolk til at afhjælpe problemerne med skimmelsvamp, da det er nødvendigt at få udført undersøgelser af mængden og arten af svampen i huset.

Hvis klimaanlægget i huset er tilstoppet, er det nødvendigt at få det renset og rengjort, da det ellers vil være umuligt for ren luft at komme ind i huset.

Ligeledes skal du være opmærksom på, at hvis dine reaktioner er værre i nogle rum end i andre, kan det tyde på, at det er forårsaget af ukendte allergener.

Hvis du opdager, at du har problemer i bestemte rum, ar det vigtigt at du får undersøgt disse lokaler, så du hermed kan udelukke, at det er dårligt indeklima, der forårsager din allergi.

Ved at bruge professionelle folk til at rense huset for skimmelsvamp, vil man være sikker på, at den luft man indånder er sund.

Tøv ikke bliv fri for hovedpine og allergi!!!

Det er også en god ide at kontakte Allergibehandler Betty Koudal.